Met trots laten wij u kennis maken met de vernieuwde SecuTec Genu!

De vernieuwde SecuTec Genu geeft uw knie de optimale ondersteuning bij complexe instabiliteit. De orthese heeft een nieuw design en is mede hierdoor 13% lichter dan zijn voorganger. 

Meer...

31 okt. 2016

De GenuTrain® zat nog nooit zo goed!

De GenuTrain geeft uw knie de veilige ondersteuning die u bij retro patellaire klachten nodig heeft. Naast de normale maten komt de GenuTrain nu met iets nieuws, de “Plus maten”!

Meer...

29 mrt. 2016

Spinova Lumbale orthese

Innovaties brengen meer voordelen voor rug patiënten

De ruggenwervel is één van de meest belangrijke delen van het menselijke skelet. 1 op de 3 mensen heeft last van rugpijn, als u last heeft rugpijn dan kan dit u aanzienlijk beperken in uw dagelijkse leven. Bewegen is vaak het devies voor een goed gestel.  

Meer...

8 feb. 2016

Voortaan geleverd met een aantreksokje

Als uw polsgewricht pijn doet is ManuTrain de ideale ondersteuning!

De anatomisch gevormde ManuTrain® bandage ondersteunt, stabiliseert en masseert. Het driedimensionale breiwerk zit aangenaam, verschuift niet en stimuleert de doorbloeding.

Meer...

4 feb. 2016

Bauerfeind heeft nieuwe productverpakkingen!

De nieuwe productverpakkingen onderstrepen met hun frisse en eigentijdse uitstraling de kwalitatieve hoogwaardigheid van onze producten. De verpakkingen zien er aantrekkelijk uit en voorzien daarnaast de consument direct van belangrijke productinformatie.  

Meer...