Filosofie

Onze filosofie

Tot op hoge leeftijd een actief leven, vrij van klachten – daar tekent iedereen voor. Onze bandages, orthesen, therapeutische compressiekousen en orthopedische steunzolen dienen voor het behoud en het herstel van Uw gezondheid. Zij verhogen het welzijn en zorgen voor meer leefkwaliteit! 

Onze producten worden door mensen voor mensen gemaakt. Van de eerste ontwerpschetsen, via de productontwikkeling tot aan het productieproces met uitgebreide controles zet Bauerfeind in op kwaliteit "Made in Germany". 

Om de kwaliteit van de verzorging van patiënten te waarborgen, hebben wij de medische speciaalzaken in Duitsland die onze producten verkopen, in 2007 een partnerprogramma aangeboden. Onze doelstelling is om patiënten van kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien die altijd voldoen aan de nieuwste medische inzichten. Hier staat Bauerfeind voor. Wij verwachten van de medische speciaalzaken dat zij de patiënten competent adviseren en een uitgebreide service bieden.

Hierop speelt het programma voor kwaliteitspartners in: de medische speciaalzaken maken gebruik van het trainings- en bijscholingsaanbod van Bauerfeind en gebruiken speciale marketingmaterialen die de aandacht vestigen op het aanbod van de thuiszorgwinkel. Intussen hebben zich meer dan 1.000 partners in de handel en werkplaatsen bij dit initiatief aangesloten.

"Motion is Life" luidt ons bedrijfsmotto. Wij zetten ons actief in op het gebied van de recreatie- en topsport. Als "Co Partner Deutschland" is Bauerfeind sinds 2001 officiële leverancier voor de Duitse Olympische teams en biedt sindsdien tijdens de Olympische Spelen en ook in de tussenliggende jaren zijn orthopedisch-technische diensten aan. 

Bauerfeind sponsort via een bijzondere leerstoel op het gebied van de "technische orthopedie" aan de hogeschool Münster de nauwe samenwerking tussen wetenschap en beroepspraktijk. Bovendien ondersteunen wij diverse onderzoeksplannen en talloze onderzoeken. 

Een kijkje achter het merk

Bauerfeind-imagebrochure bekijken

Hier hebt U de mogelijkheid de actuele Bauerfeind-imagebrochure te bekijken. Wij stellen deze tevens als PDF-bestand ter beschikking. Voor de weergave dient U gebruik te maken van het kosteloze programma Adobe Reader. Eerdere uitgaven van Bauerfeind life vindt U in ons archief.

Bauerfeind-brochure online doorbladeren (Online-reader)

Brochure - Een kijkje achter het merk (PDF)