Werken bij

Werken bij Bauerfeind

Welkom op de carrière pagina van Bauerfeind.nl! Bedankt voor uw interesse, en we nodigen u uit om een kijkje te nemen naar één van de carrièremogelijkheden bij Bauerfeind.

Bauerfeind is een dynamisch bedrijf. We zien het als onze taak om mensen te helpen om pijnvrij te kunnen leven en bewegen. Immers, motion is life!

Momenteel zijn er ongeveer 2000 medewerkers over de hele wereld die vastberaden en gepassioneerd werken aan het succes van ons bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een carrière bij Bauerfeind? Kijk dan bij vacatures voor een interessante functie of stuur een open sollicitatie via ons sollicitatieformulier.

Personeelsbeleid

Bij Bauerfeind worden hoogstaande producten gemaakt door mensen voor mensen. De hoge kwaliteit van onze producten vraagt om medewerkers met bovengemiddelde kwalificaties. In een dynamische markt als de onze veranderen de eisen voor Bauerfeind en zijn medewerkers regelmatig. Hierdoor zijn gemotiveerde en leergierige medewerkers de basis voor het bereiken van onze doelen. Dit proberen we door middel van trainingen en opleidingen te stimuleren. Een uitgebreide opleiding voor nieuwe medewerkers, regelmatige evaluatie en prestatie afhankelijke beoordeling zijn de basis voor ons succes.