Sponsoractiviteiten Bauerfeind

Sponsoring

"Motion is Life" is het bedrijfsmotto van Bauerfeind AG. Competentie, streven naar succes en teamgeest zijn waarden waar Bauerfeind volledig achter staat. Het is dan maar een kleine stap naar het steunen van sportactiviteiten op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Bij Bauerfeind heeft sponsoring een lange traditie.

Het familiebedrijf uit het Duitse Zeulenroda zet zich al jaren in voor een duurzame samenwerking met getalenteerde sporters, sportverenigingen en overkoepelende organisaties. De atleten kunnen beschikken over talloze producten voor trainingen en wedstrijden, maar ook voor revalidatie na blessures.

Wereldwijd vertrouwen topsporters op de voortreffelijke kwaliteit van Bauerfeind-producten. Samen met zijn dochterondernemingen zet Bauerfeind zich dan ook in voor de internationale sport.

Waar sporters op vertrouwen, kan iedereen in het dagelijks leven gebruiken:
De producten van Bauerfeind zijn voor iedereen verkrijgbaar bij onze kwaliteitspartners in medische speciaalzaken en bij orthopedische specialisten.

Hieronder volgt een selectie van onze internationale partnerschappen:


Schalke 04

Schalke 04

De voetbalclub Gelsenkirchen-Schalke 04 e.V. is met meer dan 119.000 leden de op één na grootste sportclub van Duitsland. Met zeven Duitse titels, vijf Duitse bekersuccessen en een UEFA-beker behoren de ”Königsblauen“ tot de succesvolste voetbalclubs van Duitsland. In 2011 behaalden de voetballers van Schalke de halve finale van de Champions League.

Sinds het seizoen 2013/2014 is Bauerfeind officieel sponsor en voorziet het elftal exclusief van compressiekousen, steunzolen en bandages.

www.schalke04.de

VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg behoort met dertig afdelingen tot een van de grootste verenigingen in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Sinds het seizoen 1997/98 hebben de heren zich een vaste plek verworven in de hoogste klasse van de Duitse eredivisie. Het hoogtepunt tot dusver was het winnen van het Duitse kampioenschap in het seizoen 2008/09. Het zijn echter vooral de dames van VfL Wolfsburg die garant staan voor uitstekende prestaties: Na het winnen van de triple - Duits kampioen, Duitse beker en Champions League in het seizoen 2012/13 - prolongeerden de dames van de VfL in het seizoen 2013/2014 zowel de Duitse titel als de Champions League.

Bauerfeind AG ondersteunt VfL Wolfsburg met bandages, orthesen, medische compressiekousen en orthopedische steunzolen.

ww.vfl-wolfsburg.de

Hahner-tweeling

Hahner-tweeling

De Hahner-zussen behoren tot de succesvolste langeafstandsloopsters van Duitsland. Hoewel Anna en Lisa pas op achttienjarige leeftijd met hardlopen zijn begonnen, behaalden ze meteen grote successen. Niet alleen de Duitse titel op de 10 km wegwedstrijd voor teams in 2010 en medailles tijdens het Europese kampioenschap veldlopen van 2011 staan op de palmares, maar ook successen als beste Duitse tijdens de marathons van Frankfurt en Hamburg (Lisa) en die van Berlijn en Düsseldorf (Anna). Verder heeft Anna in 2014 de marathon van Wenen gewonnen.

Hiermee behoren de tweelingzussen tot de grootste beloften van het Duitse langeafstandslopen en ze worden sinds 2013 ondersteund door Bauerfeind AG.

www.hahnertwins.com

Thomas Dold

Thomas Dold

Thomas Dold is lid van het Duitse bergloopteam, werd bekend als trappenloper en bezit diverse wereldrecords in achteruitlopen. Thomas won niet alleen zevenmaal achtereen de Empire State Building Run Up in New York, maar kwam ook drie keer als eerste over de finish in de Taipei 101 Run Up. Hij is ook oprichter van het team run2sky.com, waartoe ook Anna en Lisa Hahner behoren.

Het recept voor succes is volgens Thomas het dragen van op maat gemaakte compressiekousen – een van de redenen voor Bauerfeind AG om hem te ondersteunen bij zijn loopactiviteiten.

www.thomasdold.com