Onze service voor u

1 contact = 100% servicekwaliteit

Wij streven ernaar de kwaliteit van de patiëntenverzorging nu en in de toekomst te waarborgen. Hier hebben wij ons serviceconcept op afgestemd, door middel van efficiënte afhandeling, optimaal advies en op maat gemaakte verzorgingsoplossingen.  

Via onze klantenservice kunnen medische speciaalzaken alle gewenste producten bestellen via één contact

Daar kunt U op vertrouwen

Het opbouwen van een nauwe, persoonlijke relatie met onze klanten, dat is een onmisbaar bestanddeel van onze bedrijfsfilosofie. Dankzij uitgebreide servicegaranties zijn onze diensten betrouwbaar, inzichtelijk en controleerbaar. Zo dragen wij een steentje bij aan een duurzame en vertrouwensvolle relatie. Gezamenlijk succes vereist een sterke partner.

Onze servicegaranties in één oogopslag

ExpresproductieMaatproductie en verzending van compressiekousen VenoTrain® soft, natuur geschiedt na orderontvangst tot 10 uur nog op dezelfde werkdag. 100% bereikbaarheidTelefonisch binnen onze servicetijden (ma.-vr. 8.30-17.00 uur). Via fax en e-mail. VerzendkostenvrijVanaf een bestelwaarde van 150,00 EUR. Op maat gemaakte producten zijn verzendkostenvrij. Speciale verzendwensen tegen betaling. Levering op de volgende werkdagBij orderontvangst tot 13.00 uur verzending van magazijngoederen op dezelfde dag. Levertijd van op maat gemaakte productenBandages: 2-3 werkdagen; compressiekousen: standaard 1-3 werkdagen, speciale kleuren tot 10 werkdagen; steunzolen: tot 10 werkdagen Verwerking van retourenBinnen 5 dagen na goederenontvangst