Succesvol, maar authentiek. Wereldklasse, maar met beide voeten op de grond. Ambitieus, maar niet arrogant. Uitzonderlijke talenten zoals Dirk Nowitzki, Andrea Limbacher, Andreas Toba en de Hahner Twins horen bij ons. Ze hebben hun eigen verhaal en zijn altijd een keer meer opgestaan dan gevallen. Ze gebruiken onze producten niet alleen, maar staan er ook volledig achter. Ze weten immers dat ze op ons kunnen vertrouwen. Tijdens wedstrijden of revalidatie staan we aan hun zijde. Net zoals we aan die van jou staan. Samen willen we dat je in jezelf gelooft.

Dir Nowitzki sitzt auf einem Hocker in einer Sporthalle. Er trägt eine GenuTrain Kniebandage von Bauerfeind am rechten Knie. Er ist weltweiter Botschafter von Bauerfeind.

Dirk Nowitzki

Hij heeft zijn stempel gedrukt op het internationale basketbal. Tijdens zijn 21-jarige carrière bij de NBA speelde hij meer dan 1.500 wedstrijden. Over de hele wereld kennen mensen zijn naam. Toch is Dirk Nowitzki een idool dat nooit het licht van de schijnwerpers opzocht. Hij weet dat hard werken de sleutel tot succes is. Net zoals Dirk hebben we als doel altijd ons beste beentje voor te zetten. Dat weet hij en daarom vertrouwt hij op ons. Hij heeft onze producten gedurende zijn hele carrière als topsporter en daarbuiten gedragen. Hij rekent op ons en vond zo steeds weer zijn weg naar het speelveld.

Anna & Lisa Hahner

Samen in beweging, al hun hele leven lang. Op 17-jarige leeftijd ontdekte de tweeling Anna en Lisa Hahner het hardlopen. Hun droom om succesvolle hardloopsters te worden is intussen uitgekomen: hand in hand kwamen ze over de finishlijn op de Olympische Spelen in Rio, wat hen enige kritiek opleverde. Voor zo veel waardigheid kunnen wij echter niets dan diep respect opbrengen.

Anna und Lisa Hahner, erfolgreiche Läuferinnen, laufen an einer Straße entlang. Sie sind offizieller Partner von Bauerfeind.
Andreas Toba ist in einer Turnhalle und hat seine Hände in Ringen. Trotz Kreuzbandriss qualifizierte der Kunstturner die deutsche Mannschaft für das Finale bei den Olympischen Spielen in Rio.

Andreas Toba

Een voor allen... Als dat voor iemand geldt, dan is het wel voor gymnast Andreas Toba. Ondanks zijn gescheurde kruisband kwalificeerde hij het Duitse team voor de finale van de Olympische Spelen in Rio. Het was nochtans al zeker dat hij daar zelf niet meer zou kunnen deelnemen. Na veel zware inspanning wervelt hij intussen weer door de lucht. Zo veel teamspirit en vastberadenheid maken van hem een voorbeeldfiguur.

Jij verdient dezelfde behandeling als onze helden.

Hier vind je onze producten:

Produktbild der GenuTrain Kniebandage von Bauerfeind.
Produktbild der Bauerfeind GenuTrain Kniebandage, welche das Kniegelenk entlastet, stabilisiert und aktiviert.

Wil je herstellen en beschermd zijn bij elke beweging? Dan vind je hier onze medische hulpmiddelen.

Produktbild der Bauerfeind Sports Knee Support Kniebandage in der Farbe rivera
Hover der Bauerfeind Sports Knee Support in der Farbe rivera

Wil je fit blijven en je prestaties verbeteren? Dan vind je hier onze sportproducten.