Dromen waarmaken

Zwei junge Frauen laufen über einen Steg am Ufer entlang. Sie tragen Run Performance Compression Socks von Bauerfeind, welche die Wadenmuskulatur durch gezielte Kompression unterstützen.

Het is niet alleen een kwestie van wie je bent en wat je kan, maar ook van wat je wilt. Beroepssporters zetten alles op alles. Ze willen beter presteren en hun grenzen verleggen. Dankzij ons kunnen ze hun droom van topprestaties waarmaken. We begeleiden hen op hun weg, hier en overal ter wereld. Het maakt ons niet uit of ze op nummer 1 staan of opnieuw hun plaats op het speelveld moeten veroveren. Regionale, nationale en internationale atleten en verenigingen vertrouwen op onze ondersteuning. Elke maand, elke week, elke dag. Ze weten immers dat hun gezondheid bij ons op de eerste plaats komt. Net zoals die van jou.

Bild des Olympischen Feuers. Bauerfeind versorgt die Athleten während der Olympiade mit seinen Produkten.

“Als de vlam brandt, krijgen we kippenvel.“

Dirk Schwager, trainer Academie Olympische Spelen

Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn al meer dan een eeuw het grootste sportevenement. Atleten vanuit de hele wereld komen samen om met elkaar te concurreren. Wij ondersteunen hen daarbij om hun grootste sportieve successen te boeken. En dat al sinds de Olympische Spelen van 2002 in Salt Lake City. Sinds 2010 begeleiden we niet alleen de Duitse atleten, maar helpen we de sporters van alle deelnemende landen. De Olympische Spelen betekenen voor ons namelijk samen iets in beweging brengen.

Sportondersteuning

Wie topprestaties wil neerzetten, moet hard werken. Urenlang trainen, uitputtende wedstrijden. Daarnaast vaak nog een baan of studie. Dat is voor topsporters dagelijkse kost. De Duitse stichting 'deutsche Sporthilfe' ondersteunt deze atleten. En wij helpen mee. Elk jaar voorzien we de sporters van onze producten en staan we preventief en in geval van een blessure aan hun zijde. Want de mens en zijn gezondheid staan voor ons in het middelpunt.

Sportsponsoring

"Motion is Life" luidt ons bedrijfsmotto. Daarom hoort sportengagement op regionaal, nationaal en internationaal niveau er voor ons vanzelfsprekend bij. We focussen ons niet op één sporttak, maar staan klaar voor sporters, sportverenigingen en topsportfederaties van verschillende disciplines. Tijdens trainingen, wedstrijden en revalidaties staan we aan hun zijde.

Datgene waar beroepssporters op vertrouwen, verdien jij ook in jouw dagelijkse leven.

Hier vind je onze producten:

Produktbild der GenuTrain Kniebandage von Bauerfeind.
Produktbild der Bauerfeind GenuTrain Kniebandage, welche das Kniegelenk entlastet, stabilisiert und aktiviert.

Wil je herstellen en beschermd zijn bij elke beweging? Dan vind je hier onze medische hulpmiddelen.

Produktbild der Bauerfeind Sports Knee Support Kniebandage in der Farbe rivera
Hover der Bauerfeind Sports Knee Support in der Farbe rivera

Wil je fit blijven en je prestaties verbeteren? Dan vind je hier onze sportproducten.