Jouw eis, onze missie

Ein junger Mann steht auf einer Mauer und hat seine Hände an die Hüfte gestemmt. Er trägt Run Performance Compression Socks von Bauerfeind in der Farbe blau. Diese unterstützen die Wadenmuskulatur mit gezielter Kompression.

Gezondheid is het allerbelangrijkste. Daarom besparen we nergens op en streven we voor onze producten altijd naar de beste kwaliteit. Van het idee tot de serieproductie vindt alles in onze Duitse vestiging plaats. Van breiwerk tot kunststof: we ontwikkelen en produceren alles ter plaatse. En dat doen we al zo sinds 1929, toen Bruno Bauerfeind onze onderneming oprichtte. Tot op vandaag is ze in familiebezit.

Het is ons doel om onze producten steeds beter en nog doeltreffender te maken. Daar doen experts in ons innovatiecentrum onderzoek naar. Ze werken nauw samen met artsen, ziekenhuizen en orthopedische technici. Die kunnen de nieuwste inzichten uit de praktijk in onze productontwikkeling implementeren. Ook door onze uitwisseling met onderzoeksinstellingen en academische instituten vinden we nieuwe en innovatieve oplossingen.

Een product is voor ons pas echt goed als jij het ook graag draagt. Als het in de kast blijft liggen, zal ook de beste medische werking immers niet baten. Daarom ontwikkelen en produceren we alles zelf. We nemen nooit genoegen met de huidige stand van de technologie. Regelmatig controleren we of onze oplossingen nog actueel zijn. We doen ook inspiratie op bij andere branches en zoeken zo naar de beste oplossing voor jou. Onze producten zijn heel aangenaam om te dragen. Voor dat draaggevoel vernieuwen we onze vezels voortdurend. Zo komt jouw huid enkel in aanraking met de beste stoffen.

Eine Frau steht an einem See und erholt sich. Eine achtsame Lebensweise hilf bei der Stressbewältigung und lässt den Körper entspannen.

Aangepast aan jouw lichaam

Om ervoor te zorgen dat onze producten als gegoten zitten, meten we het menselijke lichaam op tot in het kleinste detail. Met onze Bodytronic meetsystemen zorgen we ervoor dat je een product ontvangt dat echt bij je past. Onze producten zijn op jou afgestemd en kunnen zelfs gepersonaliseerd worden, van het materiaal tot de maat en de lichaamsbouw.

Grondig getest

We beloven je: onze producten werken. Om dat te verzekeren controleren we ze tot in het kleinste detail. Naast de standaardtests voeren we ook klinisch onderzoek en draagtests uit.

Wil je je laten overtuigen door onze kwaliteit?

Hier vind je onze producten:

Produktbild der GenuTrain Kniebandage von Bauerfeind.
Produktbild der Bauerfeind GenuTrain Kniebandage, welche das Kniegelenk entlastet, stabilisiert und aktiviert.

Wil je herstellen en beschermd zijn bij elke beweging? Dan vind je hier onze medische hulpmiddelen.

Produktbild der Bauerfeind Sports Knee Support Kniebandage in der Farbe rivera
Hover der Bauerfeind Sports Knee Support in der Farbe rivera

Wil je fit blijven en je prestaties verbeteren? Dan vind je hier onze sportproducten.