Drei Mitarbeiter arbeiten an einer Orthese von Bauerfeind. Ob als fest angestellter Mitarbeiter, BA-Student, Auszubildender oder während des Studiums – Bauerfeind und der stetig wachsende Gesundheitsmarkt bieten das ideale Umfeld, um Ideen zu verwirklichen.

Welkom op de carrière pagina van Bauerfeind.nl! Bedankt voor uw interesse, en we nodigen u uit om een kijkje te nemen naar één van de carrièremogelijkheden bij Bauerfeind.

Bauerfeind is een dynamisch bedrijf. We zien het als onze taak om mensen te helpen om pijnvrij te kunnen leven en bewegen. Immers, motion is life!

Momenteel zijn er ongeveer 2000 medewerkers over de hele wereld die vastberaden en gepassioneerd werken aan het succes van ons bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een carrière bij Bauerfeind? Kijk dan bij vacatures voor een interessante functie.

Personeelsbeleid

Bij Bauerfeind worden hoogstaande producten gemaakt door mensen voor mensen. De hoge kwaliteit van onze producten vraagt om medewerkers met bovengemiddelde kwalificaties. In een dynamische markt als de onze veranderen de eisen voor Bauerfeind en zijn medewerkers regelmatig. Hierdoor zijn gemotiveerde en leergierige medewerkers de basis voor het bereiken van onze doelen. Dit proberen we door middel van trainingen en opleidingen te stimuleren. Een uitgebreide opleiding voor nieuwe medewerkers, regelmatige evaluatie en prestatie afhankelijke beoordeling zijn de basis voor ons succes.

 

Nu solliciteren

Wij zijn er verheugd over dat u interesse hebt in ons bedrijf.

Wij zien uw sollicitatie met interesse tegemoet.

U kunt via de post, e-mail of via het contactformulier op een actuele vacature reageren. Wanneer u onder onze vacatures geen geschikte functie kunt vinden, kunt u ook een open sollicitatie sturen. In dit geval dient u het gewenste vakgebied resp. de gewenste functie aan te geven.

Wij zien uw sollicitatie tegemoet en zullen naar aanleiding van uw gegevens resp. wensen kijken of wij u een plek in ons bedrijf kunnen bieden.

Mocht u nog vragen of andere opmerkingen hebben? Neem dan contact met ons op.

Bauerfeind Benelux B.V.
Waarderveldweg 1
2031 BK Haarlem
Nederland


Nederland

Phone: +31 (0) 23 531 94 27
Fax: +31 (0) 23 532 19 70
Email: info@bauerfeind.nl


België

Phone: +32 (0) 2 527 40 60
Fax: +32 (0) 2 792 53 45
Email: info@bauerfeind.be