Nieuw breiwerk met comfortzone op de wreef voor de MalleoTrain familie

De nieuwe generatie MalleoTrain bandages

De MalleoTrain-familie is nu verkrijgbaar met een nieuw Train breiwerk en een dunner bandensysteem. Het doel van de innovaties is het verbeteren van de functionele therapie na verstuikingen en instabiliteiten van het enkelgewricht.

Het meer gestructureerde breiwerk vergroot het contactoppervlak tussen de vier enkelbandages en de huid, zodat de medische compressie zijn pijnstillende en stabiliserende effect volledig kan ontwikkelen en ook het herstel wordt versneld. In de wreef is een zachte comfortzone verwerkt. Het beschermt het gevoelige gebied tegen wrijving en zorgt dankzij het grotere gaas voor meer luchtcirculatie. Dankzij de nieuwe structuur blijven de bandages stevig op hun plaats tijdens het bewegen.

De anatomisch gevormde pads van de MalleoTrain en MalleoTrain Plus liggen altijd nauwsluitend op de binnen- en buitenenkel en het bandensysteem van de MalleoTrain Plus en de padloze versies MalleoTrain S en MalleoTrain S open hiel blijven stevig rond de voet en onderbeen. Terwijl de Malleo Pads de compressie naar het weefsel leiden en het beschermen tegen drukpieken, werkt het bandensysteem als een functionele bandage en zorgt voor extra stabilisatie. Het is nu gemaakt van dunner materiaal. Hierdoor sluit het nauwer aan en past het beter in de schoen.