Informatie betreft Coronavirus (COVID-19)

Bauerfeind Benelux BV volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de Belgische federale regering met betrekking tot het coronavirus. Dat zorgt voor enige aanpassingen in onze bedrijfsvoering.

Bereikbaarheid
Onze customer service en de andere afdelingen zijn normaal bereikbaar. Omdat er grotendeels vanuit huis gewerkt wordt, kan het incidenteel voorkomen dat u aan de telefoon wellicht iets langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

- Protocol bij bezoek aan klanten en relaties Nederland
- Protocol bij bezoek aan klanten en relaties België en Luxemburg
- Protocole pour une visite client responsable et sûre auprès de nos clients/patients en Belgique et au Luxembourg

Leveringen
Er zijn geen leveringsproblemen met betrekking tot onze producten. Er is voldoende voorraad in de magazijnen en de productiecapaciteit in onze fabriek is goed op orde. Uiteraard zijn ook in de fabriek uitgebreide maatregelen genomen om het besmettingsgevaar tot een minimum te beperken en om de productie te kunnen blijven garanderen.

Pakketdiensten
Er zijn geen vertragingen voor wat betreft de leveringen. Houdt u voor uw eigen gezondheid en die van de pakketbezorger de geadviseerde 1,5 m afstand bij de bezorging van uw bestelling.

Overleg
We kunnen ons voorstellen dat u in deze bijzondere omstandigheden tegen onvoorziene problemen aanloopt of wilt overleggen hoe één en ander te organiseren. Neem dan gerust contact op. We denken graag met u mee en zullen er alles aan doen om u te helpen.

Wij wensen u veel succes en wijsheid. Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen!